About نیلینگ

در کنار تمامی مزیت‌های گفته شده، نیلینگ می‌تواند معایبی نیز داشته باشد که مهم‌ترین آن‌ها به شرح زیر هستند:

در صورتی که بخواهیم علاوه بر پوشش موقت، از پوشش دائمی نیز استفاده کنیم، باید به منظور یکپارچه کردن پوشش موقت و دائمی، گل میخ‌هایی را به صفحه تکیه‌گاهی جوش کنیم.

مهندسان خبره با توجه به شرایط محلی، خصوصیات خاک و نیازهای پروژه‌ها، تجهیزات و امکانات به‌روز را به‌کاربرده و فرآیند نیلینگ را به‌طور دقیق و بدون مشکل اجرا می‌کنند. این تخصص و تجربه مهندسان به‌عنوان یک عامل کلیدی، به بهبود عملکرد و اجرای بهینه‌تر فرآیند میخ کوبی کمک بسیاری می‌کند.

در مرحله سوم از فرآیند طراحی که مرحله نهایی نامیده می‌شود، به گسیختگی خارجی برای طراحی دائمی، ملاحظات لازم برای وقوع زلزله، گسیختگی داخلی، طراحی رویه موقت و دائمی و محاسبه ماکزیمم نیروی کشش رویه پرداخته می‌شود.

این دستگاه تفاوت‌هایی در سیستم هیدرولیک، نیروی ضربه یا چکش و نوع انرژی (باد یا برق) دارند که به تنوع در عملکرد و کاربری آن‌ها می‌افزاید.

فولادینو در یک نگاهبلاگخدماتپروژه‌هاسوالات متداولتماس با ما

پک نمودن انتهاي زهکش‌هاي عمقی به‌وسیله درپوش یا ژئوتکستایل الزامی است.

ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخ‌ها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ می‌گردد.

چراکه از مقاومت خاک طبیعی به عنوان یکی از المان‌های دخیل در پایداری گود همراه با المان های ارزان قیمت استفاده می شود. برای گودهای عمیق‌تر استفاده از سایر روش‌ها مانند انکراژ و یا ترکیب آن با نیلینگ رایج است.

این امر به دلیل جلوگیری از خروج دوغاب به بیرون از چاله انجام می‌شود.

در پای این دیواره، یک سکو یا سطح افقی وجود دارد که باید عرض آن به اندازه کافی و به گونه‌ای که دستگاه حفاری بتواند روی آن قرار گیرد.

ممکن است سیستم نیل و خاک از لحاظ کلی پایدار باشد و ??? ??? هیچ یک از حالات ناپایداری خارجی در آن رخ ندهد، اما از لحاظ گسیختگی‌های داخلی دچار مشکل شود. این حالت ناپایداری ممکن است شامل موارد زیر باشد:

در عملیات گودبرداری و پایدارسازی با استفاده از روش میخکوبی، به هوای فشرده نیاز بوده که وظیفه تأمین آن به عهده کمپرسورها است. موتورهای کمپرسور عمدتاً به شکل دیزل یا برقی عمل کرده و توسط واحد هواساز با استفاده از روش مکش هوا و فشرده‌سازی آن به همراه تأمین فشار، کار می‌کنند.

شما لایق بهترین ها هستید و ما در این مسیر همراه شما هستیم …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *